UPDATE: OMD preia contul de media al Vodafone, de peste 10 mil. euro

Postat la 25 ianuarie 2010 21 afişări

Unul dintre cele mai disputate conturi media de pe piata, cel al Vodafone trece de la 1 februarie la OMD, dupa ce in ultimul deceniu a fost gestionat de Bogdan Enoiu de la McCann Erickson.

"Preluarea contului Vodafone vine pe un fond normal, stabilit in urma unui proces lung de discutii si negocieri, astfel incat Vodafone si OMD sa gaseasca cea mai buna data de pornire pentru cele doua entitati, respectiv 1 ferbuarie", a declarat pentru BUSINESS Magazin Cristian Mucichescu, managing director la OMD, care a devenit acum unul dintre cei mai cautati oameni din publicitate.

Despre schimbarea agentiei care gestioneaza contul de media al Vodafone, a carui valoare depaseste 10 milioane de euro, se vorbeste inca din vara anului trecut, cand OMG (Omnicom Media Group) a castigat contul international de media al operatorului de telefonie mobila Vodafone, in valoare de 800 de milioane de lire sterline. Agentia a fost aleasa in urma unui pitch, la care a participat si grupul WPP. "Si castigarea contului pentru Romania s-a facut tot in urma unui pitch organizat in 2009, la care a participat OMD", a mai spus Mucichescu.

Vodafone Romania va continua sa colaboreze cu agentia McCann Erickson pentru serviciile de creatie publicitara.

Agentia de media OMD face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania (OMG Romania), la randul sau o entitate 100% Omnicom Group.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
OMD,
Vodafone,
telefoane,
conturi
/actualitate/afaceri/update-omd-preia-contul-de-media-al-vodafone-de-peste-10-mil-euro-5440509
5440509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.