Tot Google e la putere

Postat la 14 ianuarie 2010 21 afişări

Si in ultima luna a anului trecut, motorul de cautare Google a dominat piata de cautari pe inernet, fiind urmat de Yahoo si Microsoft, potrivit companiei de cercetare de piata Nielsen Research.

In luna decembrie, utilizatorii au realizat mai mult de 9.9 miliarde de cautari pe internet, dintre care, pe Google s-au inregistrat 6,7 miliarde, astfel motorul de cautare se afla pe primul loc in topul celor mai accesate site-uri de acest gen, avand o cota de piata de 67,3.

Google este urmat de Yahoo, prin intermediul caruia s-au realizat peste 1,4 miliarde de cautari si care detine o cota de piata de14,4%, iar pozitia a treia este ocupata de motorul lansat de Microsoft la inceputul anului 2009, Bing, care detine o cota de piata de 9,9%, potrivit datelor oferite de compania de cercetare de piata.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
IT&C,
motoare de cautare,
top,
Google,
Yahoo,
MSN
/actualitate/afaceri/tot-google-e-la-putere-5330920
5330920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.