Topul celor mai mari case de avocatura

Postat la 17 martie 2010 48 afişări

Primele cinci firme in topul incasarilor sunt Tuca Zbarcea, NNDKP, Musat, Bostina si Popovici Nitu.

Cele mai mari zece firme de avocatura de pe piata locala au incasat anul trecut venituri de 87,6 mil. euro, in scadere cu doar 1% fata de anul precedent, aceasta fiind una dintre pietele cu cele mai mici scaderi din economie in 2009, cel mai greu an din ultimul deceniu, arata o analiza a ZF pe baza declaratiilor anuale de venit depuse la Administratia Financiara. Avocatii au continuat sa faca bani desi pietele traditionale, precum fuziunile si achizitiile, imobiliarele sau finantarile bancare s-au prabusit, la fel ca si afacerile companiilor din retail sau constructii.

Liderul pietei in functie de incasari a fost si anul trecut echipa avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii, urmata de firmele NNDKP, Musat & Asociatii, Bostina si Asociatii si Popovici Nitu & Asociatii. Tuca Zbarcea a incasat anul trecut 27,8 mil. euro, potrivit declaratiilor anuale de venit, dar banii propriu-zisi ai firmei au fost 22,7 mil. euro, restul sumelor fiind incasate in contul altor firme alaturi de care s-a lucrat pe proiecte de consultanta juridica.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-celor-mai-mari-case-de-avocatura-5752191
5752191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.