Superoferta verii a venit si in Romania: "Plateste unul si merg doi"

Postat la 02 iulie 2010 13 afişări

Speriati de perspectiva unei veri fara turisti, hotelierii de pe litoralul romanesc au iesit si ei cu oferte de criza, dupa modelul practicat de greci si bulgari inca de anul trecut.

Pachetul "Platesti un loc si merg doi" a fost lansat de catre o agentie din Bucuresti in urma cu cateva zile si deocamdata este valabil doar pentru opt hoteluri de doua stele din Neptun. Astfel, cu 650 de lei (aproximativ 150 de euro), doua persoane pot petrece cinci nopti cu pensiune completa la hotelurile Prahova, Balea, Craiova, Slatina, Romanta, Terra, Caraiman si Clabucet, oferta valabila de pe 3 iulie pana la sfarsitul lunii august.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
litoral,
mancare,
hotelieri,
masuri
/actualitate/afaceri/superoferta-verii-a-venit-si-in-romania-plateste-unul-si-merg-doi-6476516
6476516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.