Studioul Miramax al companiei Disney ar putea fi vandut fondatorilor sai

Postat la 20 aprilie 2010 14 afişări

Compania Disney se afla in negocieri avansate cu fratii Bob si Harvey Weinstein pentru vanzarea studioului de film Miramax, pe care acestia l-au infiintat, cea mai recenta oferta de achizitie fiind in valoare de 625 de milioane de dolari, informeaza Bloomberg.

Fratii Weinstein, care au infiintat compania in 1979 si au vandut-o apoi catre Disney, in 1993, au intrat in negocieri impreuna cu Yucaipa Companies, entitate controlata de Ronald W. Burkle.

Negocierile cu Disney au inceput pe 16 aprilie, in prezent partile interesate lucrand la o noua oferta de achitie, pretul fiind ridicat la 625 de milioane de dolari, de la 600 de milioane de dolari cat era initial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
studio,
Miramax,
Disney,
tranzactie
/actualitate/afaceri/studioul-miramax-al-companiei-disney-ar-putea-fi-vandut-fondatorilor-sai-5970073
5970073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.