Primul import de 50 de iPad-uri a fost deja rezervat

Postat la 13 aprilie 2010 35 afişări

Toate cele 50 de tablete Apple iPad care vor intra pe stocul eMag, cel mai mare retailer IT&C din Romania, la preturi intre 2.400 si 3.400 de lei au fost rezervate de clienti in cateva ore de la includerea produsului in oferta, a anuntat compania printr-un mesaj postat pe reteaua sociala Twitter. "Primele 50 de iPaduri care vin joi sunt deja rezervate. Urmatoarea transa, joia viitoare", potrivit anuntului eMag.

eMag, numarul pe piata locala de retail IT&C, a inceput sa inregistreze precomenzi pentru tableta Apple iPad, la preturi care variaza intre 2.400 si 3.400 de lei, potrivit unui anunt de site-ul companiei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
import,
tablet-pc,
iPad
/actualitate/afaceri/primul-import-de-50-de-ipad-uri-a-fost-deja-rezervat-5887618
5887618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.