Primele poze cu Dacia Duster de serie (GALERIE FOTO)

Postat la 08 decembrie 2009 359 afişări

Dupa Sandero, Logan, Logan MCV si vehiculele utilitare Logan VAN si Logan Pick-Up, Dacia intra pe piata vehiculelor 4x4 cu modelul Duster. Intra in articol pentru specificatii tehnice si o galerie foto a noului model Dacia Duster

Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.

Potrivit informatiilor disponibile, Dacia Duster va avea un pret de pornire de aproximativ 12.000 de euro.

Modelul beneficiaza de sistemul ABS Bosch 8.1 echipat cu un repartitor electronic al fortei de franare (EBV) si cu asistenta la franarea de urgenta (AFU). In planul sigurantei pasive, Dacia Duster beneficiaza, in versiunea de serie, de doua airbag-uri frontale (in functie de piata) si de centuri de siguranta in 3 puncte cu limitator de efort pentru locurile din fata. In functie de versiune sunt disponibile doua airbag-uri laterale cap/torace pentru locurile din fata.

Versiunile diesel ale Dacia Duster emit sub 140 g CO2/km in versiunea 4X2 - primind astfel semnatura Dacia eco² - si sub 150 g CO2/km in versiunea 4X4.

Modelul va avea o lungime de 4,31 m si o latime de 1,82 m. Greutatea sa va fi limitata la 1 180 kg in versiunea 4x2 si 1 280 kg in versiunea 4x4,

Dacia Duster este fabricat in uzina din Mioveni. Incepand din primavara anului 2010, el va fi vandut in cele doua versiuni, 4X2 si 4X4, in Europa, in Turcia si in tarile din Nordul Africii (Maghreb).

Dacia Duster va fi disponibila pe majoritatea pietelor europene cu o garantie de 3 ani sau 100 000 km.

Dacia Duster va fi lansata pe principalele piete ale marcii in primavara anului 2010

Dacia Duster va fi lansata in primavara anului 2010 in Europa, in Turcia si in Maghreb (Algeria si Maroc). Renault Duster in Rusia, in Brazilia si in Tarile Golfului Persic in 2011

Modelul va completa gama Dacia, aflata in expansiune pe majoritatea acestor piete. Pe langa cele trei vehicule de persoane pe care le comercializeaza in prezent - Sandero (cu versiunea Stepway), Logan si Logan MCV, Dacia s-a instalat deja si in segmentul vehiculelor utilitare cu modelele Logan VAN si Logan Pick-Up.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/primele-poze-cu-dacia-duster-de-serie-galerie-foto-5163471
5163471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.