Premii pentru BUSINESS Magazin

Postat la 13 iunie 2008 15 afişări

BUSINESS Magazin a castigat doua premii la "Tanarul Jurnalist al Anului 2007", prin Mihai Mitrica, la sectiunea Economie/Afaceri si Finante/Banci si Ileana Ilie - la Mediu si Ecologie. Concursul a fost organizat de Freedom House, in parteneriat cu Edipresse si Vodafone

Din cele trei nominalizari pentru premiul sectiunii de jurnalism economic, BUSINESS Magazin si-a adjudecat doua, cealalta nominalizata fiind Iuliana Roibu.

De la lansarea sa, la sfarsitul anului 2004, revista BUSINESS Magazin a castigat in fiecare an premii la concursul "Tanarul Jurnalist al Anului" la sectiunile Financiar/Bancar (Ioana Ursu - 2004), IT&telecomunicatii (Valentin Birzoi - 2005), Publicitate (Larisa Ghitulescu – 2005) si Stiinta si Tehnologie (Mihai Musatoiu - 2006).  Anul acesta premiul pentru "Stiinta si tehnologie" a ajuns tot la PubliMedia, fiind castigat de Adrian Seceleanu de la Ziarului Financiar.

Ajuns la cea de-a zecea editie, concursul a fost impartit in opt sectiuni: Cultura, Stiinta si Tehnologie, Jurnalism Interactiv si Bloguri (sectiuni sponsorizate de Vodafone), Actualitate Interna/Reportaj (GlaxoSmithKline), Economie, Afaceri si Finante-Banci (UniCredit Tiriac Bank), Politica Externa si Afaceri Europene (Rompetrol), Mediu si Ecologie (Eco Rom Ambalaje) si Media si Publicitate (The Group).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/premii-pentru-business-magazin-2707434
2707434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.