Planuri mari de la cei mici

Postat la 15 ianuarie 2008 1 afişăre

Reteaua de sucursale a Intesa Sanpaolo Romania va ajunge in 2008 la cel putin 100 de puncte de lucru, fata de 50 de sucursale si agentii cate avea anul treceut, potrivit unui anunt facut la Viena de Giovanni Boccolini, directorul International Subsidiary BanksDivision.

Intesa Sanpaolo este cel mai mare grup bancar din Italia, insa in Romania filiala italienilor se situa la sfarsitul lunii noiembrie 2007 pe locul 21 in sistem dupa active, cu o cota de piata de sub 1%. In primele nouă luni din 2007, Intesa Sanpaolo Romania a obtinut un profit net de cinci milioane de euro, iar portofoliul de credite a ajuns la 286 milioane de euro, din care 243 milioane de euro pe segmentul corporate si 43 milioane de euro pe retail.

Activitatea bancii se va concentra pe dezvoltarea sectorului de retail, potrivit sursei citate, urmarindu-se mai ales largirea ofertei de produse si segmentarea activitatii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
servicii financiare,
Intesa
/actualitate/afaceri/planuri-mari-de-la-cei-mici-2335393
2335393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.