Omniasig va plati daune de peste 1,4 milioane de euro, in urma inundatiilor

Postat la 09 iulie 2010 25 afişări

In urma recentelor inundatii, compania de asigurari Omniasig Vienna Insurance Group a avizat daune pentru care s-au constituit rezerve in valoare totala de peste 1,4 milioane euro, incepand cu luna iunie si pana in prezent.

Pe ramura asigurarilor de bunuri (sunt incluse aici si locuintele) Omniasig a deschis aproximativ 180 de dosare de daune, pentru care s-au constituit rezerve de circa 700.000 de euro. Rezerva de dauna reprezinta valoarea estimata a daunei.

Cele mai multe daune de bunuri, respectiv locuinte, societati comerciale, magazii si alte locatii de acest tip, avariate in urma inundatiilor, s-au inregistrat in judetul Suceava, acestea reprezentand circa 50% din totalul daunelor avizate pana acum pe aceasta forma de asigurare.

Pe segmentul asigurarilor agricole Omniasig a deschis 170 de dosare de dauna, cu o rezerva totala de circa 600.000 de euro.

Tot in urma inundatiilor au fost semnalate multe daune si pe segmentul asigurarilor auto. Astfel, in urma grindinei aferente perioadei inundatiilor, au fost deschise peste 130 dosare de dauna, cu o rezerva totala de circa 130.000 de euro.

La Omniasig, o polita de asigurare a locuintei "Casa ta" pentru o locuinta in valoare de 30.000 euro costa 30 euro pe an, suma care poate fi platita si in rate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Omniasig,
daune,
inundatii
/actualitate/afaceri/omniasig-va-plati-daune-de-peste-1-4-milioane-de-euro-in-urma-inundatiilor-6530445
6530445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.