O tânără chelneriţă a făcut milioane de dolari filmând tutoriale de machiaj

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 octombrie 2014 2944 afişări

O tânără chelneriţă a făcut milioane de dolari filmând tutoriale de machiaj

Michelle Phan este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe Youtube, alături de Pewdiepie şi Bethany Mota. Ea publică zilnic clipuri în care prezintă probleme legate de makeup, modă sau frumuseţe, ajungând la peste un miliard de vizualizări.

Născută în Boston, Massachusetts, Phan şi-a petrecut copilăria în California şi Florida. Părinţii au vrut ca ea să devină doctor, dar tânără a preferat şcoala de arte. După absolvire, în timp ce lucra la un restaurant, Michelle Phan a început să posteze tutoriale de machiaj pe Youtube.

În scurt timp, tânăra a ajuns la peste cinci milioane de abonaţi, atrăgând atenţia presei din Statele Unite. Ea a apărut în numeroase reviste, precum Seventeen, The Sun Sentinel, NYLON sau Forbes.

Prin plasarea de produse, ea a reuşit să câştige sume impresionante, având o avere estimată la peste 4 milioane de dolari. Ea a semnat deasemenea un contract de promovare a anumitor produse Lancome.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/o-tanara-chelnerita-a-facut-milioane-de-dolari-filmand-tutoriale-de-machiaj-13436495
13436495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.