Allview lansează versiunea mini a lui X2 Soul, smartphone de aproape 5 mm

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 octombrie 2014 453 afişări

Allview, brandul românesc numarul 1 în segmentul de smartphone-uri şi tablete de pe piaţa din România, lansează X2 Soul mini, smartphone cu o grosime de numai 5,15 mm. „Utilizatorii moderni caută cel mai adesea un device deosebit, un smartphone rafinat care îi scoate în evidenţă,” a declarat Lucian Peticilă, manager general Allview. Telefonul are o greutate de 97 grame. Saşiul intern al telefonului de tip unibody este făcut din magneziu şi aluminiu, iar faţa şi spatele telefonului sunt protejate de un strat de sticlă rezistent, iar frame-ul ecranului măsoară 1,8 mm pe laturile lungi ale telefonului.

Allview lansează versiunea mini a lui X2 Soul, smartphone de aproape 5 mm

Bateria SDI de 2050 mAh are o capacitate cu până la 30% mai mare faţă de bateriile obişnuite cu aceeaşi dimensiune şi o durată de viaţă mai mare, de pildă: până la 11 ore timp de convorbire, 8 ore de playback video şi 200 de ore în stand-by. Device-ul are integrat un procesor Octa Core cu frecvenţă de 1,7 GHz, o soluţie grafică Mali 450 şi memorii de 1 GB (RAM) si 16 GB (Flash).

Display-ul Amoled de 4,8” are o rezolutie 1280 x 720 pixeli si 306 ppi, iar panoul capacitiv utilizeaza tehnologia OGS (One Glass Solution). Display-ul este protejat de un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri.

X2 Soul mini este echipat cu 2 camere foto, ambele cu deschiderea diafragmei F/2.0. Camera principala are 8 MP model OV8858 cu Autofocus si LED Flash  şi în comparatie cu modelele anterioare, ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie. Dispune de functii precum HDR, filmare Full HD, fotografiere la gesturi, panoramic, filtre in timp real, stampile si aplicare de machiaj. In plus, focusul unui cadru poate fi separat de expunere, pentru a fi controlate cu usurinta scenele dificile cu iluminare din spate. Camera frontala BSI de 5 MP este utila pentru realizarea de selfie-uri si conversatii prin apeluri video.

Smartphone-ul Allview X2 Soul mini este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 999 lei.

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numarul 1 in Romania. In 2010, Allview a fost prima companie autohtona care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina si Polonia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
Allview,
telefon
/actualitate/allview-lanseaza-versiunea-mini-a-lui-x2-soul-smartphone-de-aproape-5-mm-13444067
13444067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.