Microsoft isi lanseaza primul telefon mobil (GALERIE FOTO)

Postat la 06 aprilie 2010 19 afişări

Microsoft Corp va lansa la inceputul saptamanii viitoare prima sa gama de telefoane mobile, care se va adresa in principal tinerilor, potrivit analistilor de pe piata.

Noile dispozitive Microsoft, numite Pink, vor fi disponibile la vanzare de la finalul acestei luni in Statele Unite in cadrul operatorului american de telefonie mobila Verizon Communications, informeaza WSJ.com.

Gama de telefoane Microsoft este un semn ca producatorul de softeware incepe sa se orienteaza catre hardware, mai ales in partea de telefonie mobila. Microsoft a facut software-ul, serviciile online si hardware-ul pentru telefoanele marca Pink, in timp ce compania japoneza Sharp Corp. va produce dispozitivele. In plus, noile telefoane Microsoft vor rula pe sistemul de operare Windows Phone 7.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Microsoft,
Pink,
lansare,
telefon mobil
/actualitate/afaceri/microsoft-isi-lanseaza-primul-telefon-mobil-galerie-foto-5822136
5822136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.