Managerul care crede ca intr-o companie nu exista ierarhie

Postat la 09 mai 2010 45 afişări

La 39 de ani, Petrescu este unul din oamenii de baza ai companiei, dezvoltand de-a lungul timpului afacerea Nokia in mai multe tari din Europa. Pentru inceput, a ocupat functia de account manager in cadrul Nokia Romania, mai apoi a fost area manager pentru Bulgaria, Serbia, Muntenegru si Macedonia.

In 2008 a devenit ara manager pentru Romania, Bulgaria si Israel, iar de un an coordoneaza activitatile companiei in Romania. "Responsabilitatile mele tin in primul rand de aplicarea in Romania a strategiei Nokia definita global, precum si de optimizarea modului de lucru al echipei si dezvoltarea ei", afirma Petrescu, marturisind ca cea mai mare provocare din cariera sa a fost cucerirea unor noi piete de catre Nokia avandu-l pe el in frunte. "A fost o experienta de neinlocuit", isi aminteste country managerul Nokia Romania.

Citeste mai multe pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
manager,
Nokia,
Petrescu
/actualitate/afaceri/managerul-care-crede-ca-intr-o-companie-nu-exista-ierarhie-6086282
6086282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.