Lucian Bute, cel mai titrat sportiv al momentului: "Nu mai cred in promisiunile guvernantilor"

Postat la 09 iunie 2010 50 afişări

Boxerul isi va pune in joc centura de campion mondial, dar sunt sanse mici ca meciul sa aiba loc in Romania, pentru ca Guvernul nu pare dispus sa se implice financiar.

Lucian Bute nu crede ca Romania, chiar si in perioada de criza, nu-si poate permite sa organizeze un meci pentru titlul mondial. "Este o suma mica pentru Romania, mai ales ca beneficiile sunt imense. Meciul va fi preluat de HBO, de televiziuni americane, ziaristii canadieni si americani vor sta o saptamana in Romania, timp in care vor transmite despre tara noastra", declara boxerul.

Bute, campionul mondial la supermijlocie in versiunea IBF, isi va pune in joc centura in fata americanului Jesse Brinkley.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lucian bute,
meci,
box,
brinkley
/actualitate/afaceri/lucian-bute-cel-mai-titrat-sportiv-al-momentului-nu-mai-cred-in-promisiunile-guvernantilor-6331853
6331853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.