Listarea Proprietatea, "o fata morgana"

Postat la 07 iunie 2010 13 afişări

Oficialii Franklin Templeton, gigantul american desemnat sa administreze activele de 3 miliarde de euro ale Fondului Proprietatea, spun ca listarea Fondului e putin probabila in 2010 si iau calcul listarea Fondului printr-o Oferta Initiala de Titluri (IPO) in valoare de circa 500 de milioane de dolari, dupa ce vor primi acordul Guvernului.

"Nu cred ca putem face listarea Fondului pana la finele anului. Exista probleme in structura Guvernului pentru a obtine semnaturile necesare. Stim ca venirea noastra aici are loc in unul dintre cele mai dificile momente din istoria economica a Romaniei, avand in vedere ca Guvernul urmeaza sa reduca salariile si pensiile pentru a face economii la buget. Daca va deveni functional, Fondul ar putea ajuta economia si toate persoanele care acum se confrunta cu reducerea salariilor si a pensiilor", a declarat Mark Mobius, presedintele executiv al Templeton Asset Management-divizia de investitii pe pietele emergente a Franklin Templeton.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/listarea-proprietatea-o-fata-morgana-6303335
6303335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.