Isarescu: Dezbaterile economice sunt caracterizate de trivialitate. Situatia trebuie sa inceteze

Postat la 16 iunie 2010 10 afişări

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a afirmat miercuri ca se creeaza foarte multe confuzii in cadrul dezbaterilor economice, iar trivialitatea care le caracterizeaza este extrem de periculoasa si trebuie sa inceteze.

"Sunt foarte multe confuzii. Societatea romaneasca are nevoie mai mult ca oricand de dezbateri profesioniste si trebuie sa facem eforturi pentru a le traduce intr-un limbaj mai accesibil. Nu trebuie sa continue trivialitatea dezbaterilor economice. Este un lucru extrem de periculos", a spus Isarescu, la seminar organizat la BNR.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
criza,
Mugur Isarescu,
dezbatere,
rezerva,
BNR
/actualitate/afaceri/isarescu-dezbaterile-economice-sunt-caracterizate-de-trivialitate-situatia-trebuie-sa-inceteze-6425309
6425309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.