iPad-ul Apple: o provocare pentru dezvoltatorii de jocuri

Postat la 08 martie 2010 13 afişări

Producatorii de jocuri au intrat in competitie pentru a crea cat mai multe jocuri pentru iPad-ul Apple, care se va gasi pe piata incepand cu trei aprilie.

"Tableta va avea un impact puternic pe piata consolelor de jocuri", a spus Asbjoem Soendergaard, fondatorul si directorul executiv in cadrul Tactile Entertainment, scrie YahooNews. "Va fi o experienta uimitoare penrru jucatori", copmpleteaza acesta, vorbind despre tableta Apple.

Ecranul mare al iPad-ului, grafica bogata si puterea de procesare reprezinta o adevarata provocare pentru dezvoltatorii de jocuri si aplicatii."suntem entuziasmati de tableta deoarece ne ofera foiarte multe posibilitati de a crea", a spus Bran Meehan, directorul de dezvoltare globala a produselor in cadrul Sourcebits, companie care are ca domeniu de activitate aplicatiile si jocurile pentru console si telefoane mobile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
iPad-ul Apple,
jocuri
/actualitate/afaceri/ipad-ul-apple-o-provocare-pentru-dezvoltatorii-de-jocuri-5724772
5724772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.