In lupta cu creditele neperformante, bancherii mizeaza pe vacuta cu lapte

Postat la 26 martie 2010 27 afişări

Pentru a reduce provizioanele care le taie din profituri, bancherii nu se dau in laturi de la intermedierea vanzarilor intre clienti.

"Stiti cumva vreo firma care vrea sa cumpere niste vaci cu lapte?" Astfel de intrebari isi adreseaza intre ei angajatii din banci care lucreaza cu intreprinzatorii din domeniul agricol, mai ales cu cei care au accesat fonduri europene si vin la banca pentru cofinantare.

Pentru a-si ajuta clientii care se confrunta cu probleme in rambursarea creditelor, dar si pentru a avea un portofoliu curat de "raportat" la Banca Nationala, bancherii incearca sa isi sprijine clientii inclusiv cu diverse sfaturi si consultanta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
bancheri,
solutii,
profit
/actualitate/afaceri/in-lupta-cu-creditele-neperformante-bancherii-mizeaza-pe-vacuta-cu-lapte-5778673
5778673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.