In doar o luna, Duster a ajuns la o cota de piata de 50% din vanzarile locale de SUV-uri

Postat la 22 iunie 2010 17 afişări

Dacia Duster, primul SUV al constructorului de la Mioveni, a acaparat 50% din vanzarile totale de masini de teren la nivelul lunii mai, prima luna in care modelele Duster s-au livrat oficial de catre dealeri, potrivit jucatorilor din piata auto.

Astfel, dintr-un total de peste 1.000 de SUV-uri comercializate in luna mai, mai mult de 500 reprezinta modelul Duster. La nivelul intregii piete locale de autoturisme, cel mai nou brand Dacia a ajuns la o cota de 4,6% din piata.

Duster a fost cel de-al doilea cel mai bine vandut model Dacia pe piata locala dupa Logan la nivelul lunii mai, brand care in conditiile programului de casare s-a apropiat de un nivel de 2.400 de masini.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
Duster,
vanzari,
SUV,
livrari
/actualitate/afaceri/in-doar-o-luna-duster-a-ajuns-la-o-cota-de-piata-de-50-din-vanzarile-locale-de-suv-uri-6437336
6437336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.