Importuri de aur si bijuterii din Italia de 30 mil. euro

Postat la 23 iunie 2010 82 afişări

Romania a importat in 2009 bijuterii si aur in valoare de 30 de milioane de euro din Italia, tara care conduce in topul celor mai mari exportatori din domeniu pe piata locala (45%), conform datelor Eurostat. "Importurile din Italia au fost in scadere cu 22%, dar scaderea nu a fost atat de mare in Romania, consumatorii bogati au continuat sa cumpere", spune Mario Iaccarino, directorul Institutului italian de comert exterior, care a organizat timp de doua zile un eveniment B2B pentru jucatorii din industrie.

Expozitia de bijuterii italiene este un eveniment itinerant - a debutat in 2008 la Varsovia, iar anul trecut s-a mutat la Budapesta, iar expozantii provin din cele trei mari regiuni din Italia cunoscute pentru productia de bijuterii - Valenza (Piemont), Vicenza si Arezzo (Toscana).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
importuri,
aur,
bijuterii
/actualitate/afaceri/importuri-de-aur-si-bijuterii-din-italia-de-30-mil-euro-6441318
6441318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.