ICR Stockholm: in trei ani cat altii-n sase

Postat la 03 decembrie 2009 10 afişări

Institutul Cultural Roman de la Stockholm implineste in aceste zile trei ani de existenta. Institutul este activ in toate domeniile culturale, derulandu-si proiectele atat la sediul sau din Orasul Vechi, cat si in diverse locatii din Stockholm si din alte orase suedeze.

"Suntem mandri ca in acesti trei ani am reusit sa trezim interesul publicului suedez pentru cultura romana, precum si de faptul ca am stabilit parteneriate cu majoritatea institutiilor culturale suedeze. Ne-am propus inca de la bun inceput sa devenim o platforma de dialog intre cele doua culturi si credem ca am reusit", declara directorul institutului, Dan Shafran

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cultura,
ICR Stockholm,
aniversare,
Dan Shafran
/actualitate/afaceri/icr-stockholm-in-trei-ani-cat-altii-n-sase-5151871
5151871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.