HTC Evo 4G: primul telefon din lume care permite realizarea de videoconferinte

Postat la 29 martie 2010 38 afişări

Lansat saptamana trecuta de catre Sprint, companie americana de telecomunicatii, HTC Evo 4G este primul telefon din lume care permite realizarea de videoconferinte.

Telefonul are doua camere: una in spate de 8 megapixeli, pe care utilizatorul o controleaza din fata pentru a face fotografii sau videoclipuri de inalta rezolutie si o camera de 1,3 megapixeli, situata in fata, prin care posesorul poate sa isi faca singur poze, scrie mercurynews.com. Cele doua camere ale telefonului, combinate cu reteaua de mare viteza a telefonului permit realizarea videoconferintelor.

In plus, printre dotarile telefonului se mai numara si GPS-ul, conexiunile Bluetooth si Wi-Fi. HTC Evo 4G va rula pe sistemul de operare Android 2.1, va avea un procesor Snapdragon de 1 GHz si va fi disponibil pe piata din aceasta vara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
telecom,
telefon,
HTC Evo 4G,
videoconferinte
/actualitate/afaceri/htc-evo-4g-primul-telefon-din-lume-care-permite-realizarea-de-videoconferinte-5786150
5786150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.