H&M va deschide alte patru magazine in Romania

Postat la 18 iulie 2011 52 afişări

Retailerul suedez de imbracaminte H&M va deschide in Romania inca patru magazine pana in luna noiembrie, la Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Bucuresti, care se vor adauga retelei de sase unitati detinute in prezent pe piata locala, si va angaja circa 100 de persoane.

H&M a deschis, din luna martie pana in prezent, cinci magazine in Bucuresti si unul in Brasov. Potrivit retailerului, urmatoarele magazine vor fi deschise in septembrie in Timisoara si Cluj, in centrele comerciale Iulius Mall din orasele respective. In noiembrie vor urma unitatile din Bucuresti, in Sun Plaza Shopping Center, si Constanta, in centrul comercial Maritimo Shopping Center. "Odata cu deschiderea noilor magazine, ne vom mari si echipa, urmand sa mai angajam pana la finele anului in jur de 100 de oameni", a declarat intr-un comunicat Carlos Duarte, directorul de tara al H&M in Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
h&m,
deschidere,
magazine
/actualitate/afaceri/h-m-va-deschide-alte-patru-magazine-in-romania-8504249
8504249
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.