Guvernul majoreaza salarii pentru profesori din bugetele pe trimestrele II, III si IV

Postat la 22 martie 2010 13 afişări

Guvernul va majora fondul de salarii aferent primului trimestru pentru cadrele didactice care nu au primit salarii majorate cu 17%, sumele fiind asigurate din bugetul programat initial pentru trimestrele II, III si IV, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Finantelor Gheorghe Gherghina.

El a amintit ca bugetul pe 2010 include drepturi salariale cu majorarae de 17%, nu si diferenta de 33% abrogata de Guvern, dar acordata de anumite instante judecatoresti.

Oficialul guvernamental a explicat insa ca unele cadre didactice au castigat in instanta majorari salariale de 50%, incluzand si diferenta de 33% abrogata de Guvern, si au fost remunerate ca atare, ceea ce a determinat scaderea fondului de salarii la nivelul altor unitati scolare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
salarii,
profesori,
majorari
/actualitate/afaceri/guvernul-majoreaza-salarii-pentru-profesori-din-bugetele-pe-trimestrele-ii-iii-si-iv-5768001
5768001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.