Google vrea sa faca prima emisiune de obligatiuni din istoria grupului, de trei miliarde de dolari

Postat la 17 mai 2011 10 afişări

Google intentioneaza sa vanda obligatiuni in valoare de trei miliarde de dolari, pentru refinantarea unor datorii si acoperirea unor cheltuieli generale, a declarat o sursa apropiata situatiei, aceasta urmand sa fie prima astfel de emisiune a grupului, potrivit Bloomberg.

Operatorul celui mai popular motor de cautare la nivel mondial ar putea emite obligatiuni pe termen de trei, cinci si zece ani, pentru rascumpararea unor titluri comerciale, precum si pentru cheltuieli generale, a precizat sursa. Titlurile comerciale sunt obligatiuni pe termen scurt, cuprins de regula intre 2 si 270 de zile, emise de obicei de companii cu ratinguri ridicate, care indica un risc foarte scazut pentru investitori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
internet,
emisiune,
obligatiuni,
afaceri
/actualitate/afaceri/google-vrea-sa-faca-prima-emisiune-de-obligatiuni-din-istoria-grupului-de-trei-miliarde-de-dolari-8269842
8269842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.