Euroins a ajuns la 61 de francize

Postat la 19 martie 2009 48 afişări

De la inceputul anului 2009, Euroins România a inaugurat peste 20 de unitati in sistem franciza.

Orasele in care s-au deschis noile unitati sunt: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Reghin, Suceava, Braila, Arad, Sebes, Turda, Slatina, Zalau, Giurgiu, Buzau, Sibiu, Fetesti si Botosani. "Pentru anul 2009 ne propunem sa ajungem la o cifra de afaceri de peste 53 de milioane de euro. Tot in acest an, proiectul nostru de dezvoltare a unei retele de unitati de tip franciza se va apropia de maturitate, acesta fiind unul din motoarele cresterii prognozate pentru 2009”, a declarat Bogdan Stan, CEO Euroins Romania.

Reteaua teritoriala a companiei numara, in prezent, 171 de unitati, din care 85 de unitati in sistem propriu, 61 in sistem franciza, acestora adaugandu-li-se cele 25 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team. Euroins Romania a subscris in anul 2008 prime brute in valoare de peste 152 de milioane de lei, conform rezultatelor preliminare, in crestere cu 63% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Euroins,
asigurari,
Bogdan Stan
/actualitate/afaceri/euroins-a-ajuns-la-61-de-francize-4062575
4062575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.