Cuplul care conduce patru afaceri de succes din sufragerie. Printre clienţii lor se numără Pepsi sau Nike

Postat la 27 octombrie 2016 16360 afişări

Cuplul care conduce patru afaceri de succes din sufragerie. Printre clienţii lor se numără Pepsi sau Nike

Pentru cuplul de antreprenori Michael şi Caroline Ventura, ideea de a lucra de acasă înseamnă mult mai mult decât postarea de mesaje pe social media. Cei doi tineri conduc mai multe afaceri dintr-o clădire de trei etaje construită în secolul XIX în West Village, New York. Construcţia era iniţial împărţită în trei apartamente, dar acum a fost închiriată cu totul de soţii Ventura.

Calliope (un magazin cu bunuri pentru casă), And&And (o sală de evenimente) şi Sub Rosa (studioul de design şi marketing al lui Michael) îşi au sediul în aceeaşi clădire. Programul de lucru începe la 8 şi se termină la 6, iar momentele libere au devenit o raritate. În cadrul Sub Rosa lucrează 50 de oameni, iar printre cei mai cunoscuţi clienţi se află Pepsi, Nike sau L.L.Bean.

Chiar dacă nu pierd timp în drumul spre muncă, cei doi încearcă să găsească echilibrul perfect între job şi viaţa personală: în acest moment, ei ştiu mai bine decât oricine că a lucra cu o persoană apropiată este total diferit de a lucra cu alţi angajaţi.

Cei doi lucrează împreună din ziua în care s-au cunoscut: "Am avut întotdeauna ideea de a munci împreună, pentru că ne-am cunoscut la birou", povesteşte Caroline Ventura. "Michael regiza un clip şi a angajat compania la care lucram eu pentru a produce o parte din conţinut."

Ambii subliniază importanţa timpului liber: "Încearcă să dezvolţi o anumită rutină de care să te ţii", spune Michael Ventura. "Nu stabilesc niciodată prea multe întâlniri, pentru că trebuie să am şi timp pentru mine."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.