Cris-Tim mai deschide un magazin in martie

Postat la 16 februarie 2009 25 afişări

Producatorul de mezeluri Cris-Tim intentioneaza sa deschida al optulea magazin al retelei in zona Doamna Ghica din Bucuresti

Cris-Tim opereaza in prezent opt supermarketuri dintre care sapte in Bucuresti si unul in Ploiesti. "In martie vom mai deschide un magazin in zona Doamna Ghica din Capitala", spune Gabriel Alexandru, vicepresedintele grupului, aratand ca ca mult asteptata scadere a chiriilor la spatiile comerciale aflate in zone de trafic ar putea permite o dezvoltare mai rapida a lanturilor de supermarketuri.

Noul magazin va fi deschis de fapt pe locul in care a mai existat acum cativa ani tot un magazin Cris-Tim, fiind vorba de un test pentru a vedea nivelul de vanzari in conditiile proximitatii mai multor hipermarketuri. "Pana acum costurile mari cu chiria au facut extinderea foarte dificila pentru magazinele alimentare de tipul supermarketurilor, dar cred ca vor ramane multe spatii libere de la banci sau de la farmacii care se vor preta pentru comertul alimentar", e de parere vicepresedintele Cris-Tim.

Grupul Cris-Tim cuprinde cinci divizii: ferme de porci, productie de mezeluri, mancare gata preparata, constructii si supermarketuri. Vanzarile magazinelor au crescut in 2008 fata de 2007 cu 12%, de la 12,5 la 14 milioane de euro, in conditiile in care profitul operational la nivelul grupului a scazut de la 10,5 la 10,1%.

Citeşte povestea lui Radu Timiş, fondatorul şi preşedintele grupului CrisTim

Click aici pentru a citi mai multe despre strategia Cris-Tim in 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Cris-Tim,
magazin,
deschidere
/actualitate/afaceri/cris-tim-mai-deschide-un-magazin-in-martie-3931130
3931130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.