Companiile din România vor majora în acest an salariile angajaţilor cu 4-7%

Postat la 23 august 2011 11 afişări

Companiile din România vor majora în acest an salariile angajaţilor cu 4-7%, în funcţie de nivelul postului şi industrie, perspectiva de creştere salarială fiind, atât în România cât şi la nivel internaţional, moderată şi precaută, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanţă Consulteam.

"Atât la nivel local, cât şi global, se observă o uşoară ascendenţă, însă moderată şi precaută în ceea ce priveşte creşterile salariale, în România procentele variind între 4% şi 7% în functie de nivelul postului şi industrie. În ceea ce priveşte creşterile salariale pentru nivelul de top şi mid management putem observa o estimare în jurul valorii de 5,5%, mai mică faţă de alte ţări, precum Rusia (9,8%), Turcia (7,8%), Serbia (6%), dar mai mare faţă de Bulgaria (5%), Polonia (4%), Italia şi UK (3%), Germania, Grecia, Franta şi Spania (2,5%)", se arată într-un comunicat al Consulteam privind rezultatele Studiului Salarial Mercer 2011. Una din două companii continuă să facă angajări, în special în IT, FMCG şi producţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
companii,
salarii,
studiu
/actualitate/afaceri/companiile-din-romania-vor-majora-in-acest-an-salariile-angajatilor-cu-4-7-8642047
8642047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.