Cele mai tari netbook-uri din 2010 (GALERIE FOTO)

Postat la 30 martie 2010 24 afişări

Anul trecut s-au vandut 30,2 milioane de netbook-uri la nivel mondial, mai mult cu 80% fata de 2008. Pentru anul acesta, analistii de pe piata estimeaza o crestere cel putin egala cu cea inregistrata in 2009.

Acer, Dell, Asus si HP sunt producatorii care au avut cele mai mari vanzari de mini-laptopuri anul trecut, iar zonele unde s-au inregistrat cele mai mari vanzari sunt America de Nord si Europa de Vest, potrivit companiei de cercetare de piata Strategy Analytics. "Aceast segment al PC-urilor va inregistra o crestere si mai mare in 2010", a spus Peter King, analist in cadrul Strategy Analytics, citat de fiercewireless.com. "In plus, tot mai multi producatori se orienteaza catre netbook-uri", a completat acesta.

La finalul anului trecut, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia a intrat pe piata notebook-urilor, prin lansarea Booklet 3G si in aprilie Apple va lansa iPad. Primele netbook-uri lansate au fost modelele de la Asustek si Acer.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
laptopuri,
vanzari,
netbook-uri
/actualitate/afaceri/cele-mai-tari-netbook-uri-din-2010-galerie-foto-5789009
5789009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.