Cel mai mare retailer online de piese auto extinde reţeaua de magazine la nivel naţional

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 aprilie 2017 853 afişări

Retailerul online www.epiesa.ro anunţă deschiderea a două noi magazine, în Bucureşti, Sectorul 5 şi în Oradea, din care clienţii pot ridica orice comandă făcută online sau pot plasa comenzi noi.

Cel mai mare retailer online de piese auto extinde reţeaua de magazine la nivel naţional

Astfel, retailerul numără în prezent cinci magazine şi anunţă că va dubla această cifră până la finalul lui 2017, planificând o investiţie de peste 250.000 euro.

Cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în 2016, magazinul online dedicat comercializării de piese auto Epiesa.ro îşi continuă în 2017 strategia de dezvoltare a business-ului. Compania a început extinderea reţelei de magazine de la nivel local la nivel naţional, iar primul magazin din afara Capitalei a fost inaugurat luna aceasta, la Oradea. Astfel, persoanele care comandă piese auto de pe www.epiesa.ro pot opta si pentru ridicarea lor din unul dintre cele 5 magazine, având astfel posibilitatea de a verifica produsele comandate.

Fondată în 2011 de către antreprenor Ionuţ Cătălin Şuţu, Epiesa.ro a înregistrat în cei 6 ani de activitate peste 1.000.000 de comenzi şi a avut, doar în 2016, o cifră de afaceri de 10.000.000 de euro.

Începând cu anul 2016, Epiesa.ro a început să dezvolte o reţea proprie de magazine în care clienţii pot face comenzi pentru piese noi sau pot ridica comenzile online si pot cumpăra uleiuri şi accesorii pentru maşină. În prezent, compania deţine 4 magazine în Sectoarele 2, 3 5 şi 6 din Bucureşti şi unul în Oradea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.