Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei se deschide în România (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 martie 2012 35 afişări

iStyle deschide pe 30 martie cel mai nou magazin al reţelei sale, la Băneasa Shopping City, în Capitală, în urma unei investiţii ce depăşeşte, conform ultimelor calcule 300.000 de euro. Acestă sumă nu include însă şi fondul de marfă, magazinul având pe rafturi între 700 şi 800 de tipuri de produse.

de Ioana Mihai

Este cel mai mare magazin premium reseller Apple din această regiune a Europei, având o suprafaţă de 260 mp, din care zona destinată vânzării este de 156 mp. "La început mi s-a părut imens; după ce a fost vopsit mi s-a părut ceva mai mic, dar după ce a fost instalat mobilierul m-a luat leşinul", spune Dora Popeneciu, director general al reţelei iStyle, referindu-se la faptul că noul magazin are o gamă mult mai mare de produse faţă de celelalte spaţii pe care le mai are.

De pildă, magazinul deschis în urmă cu un an în AFI Palace Cotroceni are o suprafaţă de 100 mp, celelalte două pe care le mai operează pe piaţa românească având câte 50 mp (unul în Cluj, iar altul tot în Bucureşti).

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de peste 6 milioane de euro, în creştere cu 27% faţă de anul anterior. Previziunile pentru anul în curs se referă la o creştere de 15%, iar Dora Popeneciu crede că până la finalul acestui an reţeaua va mai creşte cu încă un spaţi de vânzare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
istyle,
apple,
produse
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-magazin-cu-produse-apple-din-sud-estul-europei-se-deschide-in-romania-galerie-foto-9447481
9447481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.