Ce vand infractorii romani pe internet: avioane de agrement si masini de lux

Postat la 07 aprilie 2010 51 afişări

Peste 70 de persoane au fost retinute pentru audieri in cea mai mare operatiune din acest an indreptata impotriva gruparilor de infractori cibernetici.

Actiunea a mobilizat forte impresionante, iar peste 700 de politisti de la Crima Organizata, procurori si jandarmi au descins in locuintele suspectilor care faceau parte din trei grupuri infractionale organizate, specializate in savarsirea de fraude informatice si inselaciuni pe site-urile de comert electronic. Anchetatorii romani au fost sprijiniti de ofiterii FBI si Secret Service din cadrul ambasadei SUA la Bucuresti.

Potrivit politistilor, au fost efectuate peste 100 de perchezitii in Bucuresti, Valcea, Teleorman, Timis, Arges, Pra¬hova, Brasov, Constanta, Dolj, Giurgiu, Suceava, Botosani, Bacau. Centrul de coordonare a fost instalat la sediul DIICOT Valcea, unde au fost aduse la audieri peste 70 de persoane.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ce-vand-infractorii-romani-pe-internet-avioane-de-agrement-si-masini-de-lux-5827131
5827131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.