CE cere Olandei sa elimine restrictiile impuse angajatilor romani

Postat la 18 martie 2010 13 afişări

Comisia Europeana cere Olandei sa revizuiasca legislatia care impune restrictii angajatilor romani si bulgari ce urmeaza sa fie detasati in aceasta tara, Guvernul olandez riscand sesizarea Curtii Europene de Justitie, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Potrivit comunicatului, CE indeamna Olanda sa respecte libertatea prestarii serviciilor in spatiul Uniunii Europene. Potrivit legislatiei olandeze, companiile din orice alt stat european trebuie sa obtina permise de munca pentru anumiti angajati care ar urma sa fie detasati temporar pe teritoriul olandez. Reglementarea olandeza se aplica angajatilor care sunt cetateni romani si bulgari, precum si imigrantilor extracomunitari care lucreaza deja in companii din alte tari europene.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Olanda,
muncitori,
munca,
restrictii
/actualitate/afaceri/ce-cere-olandei-sa-elimine-restrictiile-impuse-angajatilor-romani-5757145
5757145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.