Cat se va extinde plata cu cardul la CFR

Postat la 25 februarie 2010 8 afişări

Societatea nationala CFR Calatori va aloca o suma de maximum 1,26 milioane de lei, fara TVA, in urmatorii doi ani, pentru extinderea cu 130 de unitati a sistemului de plata prin POS a legitimatiilor de calatorie emise in gari si agentii de voiaj.

Compania va organiza o licitatie pentru a incheia un acord cadru pe o perioada de doi ani, care va contine contracte consecutive atribuite cu o frecventa de sase luni. Cumpararea terminalelor POS, mentenanta si asistenta tehnica a acestora va fi finantata din surse proprii. Echipamentele vor fi instalate in gari situate pe raza tuturor celor opt regionale de cale ferata. Firmele interesate pot depune oferte pana la 15 martie, iar criteriile de atribuire vor tine cont in proportie de 70% de pret, iar elemente cum ar fi termenul de virare a sumelor tranzactionate, serviciile de asistenta tehnica si termenul de executie vor fi punctate cu cate 10% fiecare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
trenuri,
feroviar,
CFR,
bilete,
calatori,
cardul
/actualitate/afaceri/cat-se-va-extinde-plata-cu-cardul-la-cfr-5617812
5617812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.