Cat de profitabil este sa iti dotezi casa cu panouri solare. In cat timp iti recuperezi investitia

Postat la 27 august 2010 28 afişări

Numarul romanilor care isi vor monta panouri solare pe case s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului, ajungand la 35.000, datorita lansarii, din luna iulie, a programului guvernamental Casa Verde. Estimarea apartine uneia dintre companiile de pe piata de profil.

Sistemele solare sunt folosite in principal pentru producerea de apa calda menajera. Prin acest program, statul suporta o parte dintre costurile instalarii de sisteme solare, centrale pe peleti si pompe de caldura. Investitia pentru un sistem de panouri solare porneste de la circa 3.000 lei, pentru un sistem solar complet - un panou plus un boiler-, in timp ce sistemele complexe cu tuburi vidate pot ajunge si pana la 15.000 lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cat-de-profitabil-este-sa-iti-dotezi-casa-cu-panouri-solare-in-cat-timp-iti-recuperezi-investitia-7045553
7045553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.