CallPoint asteapta o dublare a afacerii pana in 2011i

Postat la 07 iulie 2010 22 afişări

Compania de call center si BPO (business process outsourcing) CallPoint New Europe estimeaza o dublare a afacerilor pana la finalul anului urmator, in conditiile in care anul trecut a raportat o cifra de afaceri de 7 milioane de euro.

"Planul de afaceri pe termen mediu si lung vizeaza dublarea cifrei de afaceri a companiei pana la finele anului 2011", a declarat Gregoire Vigroux, co-fondatoul si directorul de dezvoltare a afacerii la CallPoint.

Compania numara pe piata locala 25 de clienti din domeniul retail, turism, IT, telecomunicatii si financiar, fiind clasata intre primele cinci companii de call center din piata locala. CallPoint New Europe are birouri si in Bulgaria, la Sofia si Plovdiv, iar in 2008, in actionariatul companiei a intrat si fondtul Global Finance Growth Fund.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
CallPoint,
call center,
afaceri
/actualitate/afaceri/callpoint-asteapta-o-dublare-a-afacerii-pana-in-2011i-6514121
6514121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.