Bancile micsoreaza comisioanele la creditele noi. Clientii vechi mai asteapta

Postat la 28 aprilie 2010 11 afişări

Romanii care isi fac credite de nevoi personale vor plati comisioane mai mici in cazul in care ramburseaza imprumutul inainte de scadenta. Desi directiva europeana care obliga bancile sa taie din aceste penalitati aplicate clientilor intra in vigoare in Romania abia la mijlocul lunii iunie, BCR a anuntat deja aplicarea prevederii incepand cu 26 aprilie.

Concret, cine ia acum un credit fara garantii si cu dobanda fixa de la aceasta banca va plati un comision de rambursare anticipata de 1%, respectiv de 0,5% daca suma este platita in ultimul an al contractului de credit, fata de 4-4,5% (in functie de perioada de creditare), cat era inainte. Tot de luni, banca a renuntat la comisionul de rambursare anticipata pentru creditele negarantate cu dobanda variabila.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
economie,
comision,
clienti,
credit,
micsorare
/actualitate/afaceri/bancile-micsoreaza-comisioanele-la-creditele-noi-clientii-vechi-mai-asteapta-6068755
6068755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.