Asa arata noul telefon Porsche (GALERIE FOTO)

Postat la 17 martie 2010 33 afişări

Porsche Design, subsidiara Porsche, companie germana producatoare de masini sport de lux, a lansat un nou telefon mobil exclusiv pentru proprietarii de Porsche.

Noul telefon, P'9522 Black, este ultimul din seria de telefoane mobile ale companiei si a fost lansat pentru prima data in Singapore, unde poate fi cumparat de cei aproximativ 1.600 de proprietari de masini Porsche de la dealerul auto Stuttgart Auto, scrie YahooNews.com.

Telefonul a fost creat de catre Sagem Wireless, are carcasa de aluminiu, si printre alte functionalitati precum conectivitate Wi-Fi si GPS, include si recunoastere a amprentei utilizatorului. In Singapore, telefonul se vinde la pretul de 1.636 de dolari, de trei ori mai mult ca un Blackberry sau un iPhone.

" Vanzarile brandului Porsche Design au fost foarte bune in Asia, Rusia si Orientul Mijlociu", a declarat Samy Redjeb, director pentru Brand Lab, singurul distribuitor al telefoanelor mobile Porsche Design in mai multe tari din Asia, incluzand China si Singapore. In Europa, completeaza acesta, oamenii sunt obisnuiti sa cumpere telefoane de la operatori, insa in Asia, consumatorii vor sa aiba ceva unic- -prin care sa arate ca sunt bogati, a mai adaugat Redjeb, citat de YahooNews.com.

Porsche Design este un brand auto de lux, creat in 1972 de catre Ferdinand Alexander Porsche, creatorul masinii Porsche 911.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
telefon,
Porcshe,
P’9522 Black
/actualitate/afaceri/asa-arata-noul-telefon-porsche-galerie-foto-5752726
5752726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.