Afacerile Bombardier cresc in 2010 pe fondul investitiilor in transporturi

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 aprilie 2011 14 afişări

Profitabilitatea companiei Bombardier a fost in crestere in anul 2010, iar marja operationala a venitului operational a fost de 5,9% , profitul companiei crescand de la 707 milioane de dolari, la 769.

Cifra de afaceri a companiei de solutii de transport inovativ, de la avioane comerciale la cele pentru afaceri pana la echipamente, sisteme si servicii de transport feroviar, a atins 17,7 miliarde de dolari. Venitul operational inainte de deducerea dobanzilor, taxelor, a deprecierii si amortizarii a totalizat 1,5 miliarde de dolari. De asemenea, venitul operational a totalizat 1,1 miliarde de dolari, la fel ca in anul fiscal anterior, iar marja operationala a fost de 5,9% comparabil cu 5,7 % anul trecut. Venitul net a atins cifra de 769 milioane de dolari, comparativ cu 707 milioane anul fiscal trecut.

"Anul trecut a reprezentat o provocare pentru noi, dar rezultatele au fost pozitive", a declarat Pierre Beaudoin, presedinte si director al Bombardier Inc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Bombardieri,
afaceri,
investitii
/actualitate/afaceri/afacerile-bombardier-cresc-in-2010-pe-fondul-investitiilor-in-transporturi-8132325
8132325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.