Afacerea GFR

Postat la 25 septembrie 2007 1 afişăre

Grup Feroviar Roman este cea mai importanta companie din grupul Grampet, nuceleul in jurul caruia au crescut si celelalte afaceri.

 

COTA DE PIATA. GFR are in acest moment 12% din piata de transport feroviar de marfa si estimeaza o crestere de 15% pentru acest an.

 

PARC. Compania are in administrare un parc de 3.500 de vagoane de marfa, dintre care 1.500 sunt in proprietate si celelalte sunt in leasing operational, precum si 80 de locomotive proprii.

 

EXTINDERE. GFR este prezent pe piata de transporturi feroviare romaneasca, dar si in Bulgaria, Ungaria si Serbia.

 

INTEGRARE. Prin privatizari, GFR a devenit un operator integrat, avand atat parc propriu de vagoane si locomotive pentru transporturi, cat si doua fabrici pentru constructii si reparatii de vagoane si o companie care se ocupa de manipulare de marfa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Afacerea GFR
/actualitate/afacerea-gfr-1010452
1010452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.