Aegon preia activităţile de asigurări de viaţă şi pensii ale Eureko România

Postat la 29 ianuarie 2013 19 afişări

Grupul olandez de asigurări Aegon va prelua activităţile de asigurări de viaţă şi pensii private ale Eureko România, parte a grupului financiar Achmea, de asemenea din Olanda, şi le va integra în operaţiunile Aegon de pe piaţa locală.

Tranzacţia ar urma să fie finalizată în a doua jumătate anului, după obţinerea aprobărilor autorităţilor de reglementare din România, a anunţat marţi Aegon, într-un comunicat.

"Având în vedere creşterea cererii pentru asigurări de viaţă, precum şi produse şi servicii conexe pensiilor în România şi în întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est, suntem hotărâţi să punem la dispoziţie expertiza Aegon pentru a acoperi această cerere. Preluarea operaţiunilor de asigurări de viaţă şi pensii ale Eureko România ne va întări semnifictiv poziţia şi capacitatea de a furniza soluţii financiare pe termen lung pentru o bază de clienţi în creştere", a declarat directorul general al Aegon Europa Centrală şi de Est, Gabor Kepecs.

După preluarea operaţiunilor Eureko România, Aegon va deveni al treilea mare furnizor de pensii din ţară, cu aproximativ 650.000 de membri, iar portofoliul de asigurări de viaţă se va situa în primele zece cele mai mari de pe piaţă, notează grupul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aegon-preia-activitatile-de-asigurari-de-viata-si-pensii-ale-eureko-romania-10527601
10527601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.