Adrian Severin va fi audiat cu usile inchise in Comisia JURI a PE, pe 23 mai

Postat la 18 aprilie 2011 15 afişări

Europarlamentarul Adrian Severin urmeaza sa fie audiat in Comisia JURI a Parlamentului European la sedinta membrilor acesteia programata pentru data de 23 mai, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai PE.

Membrii Comisiei de Afaceri Juridice a PE au programata urmatoarea sedinta in perioada 23-24 mai. In prima zi de lucrari, membrii Comisiei il vor audia pe Adrian Severin. Audierea va avea loc cu usile inchise.

Comisia JURI a fost sesizata, potrivit procedurilor, in legatura cu ridicarea imunitatii europarlamentarului Adrian Severin, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a adresat o cerere in acest sens Parlamentului European la 5 aprilie.

Conform procedurilor, dupa ce presedintele PE, Jerzy Buzek, a primit notificarea autoritatilor romane, a fost sesizata comisia de specialitate - respectiv cea de Afaceri Juridice (JURI).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-severin-va-fi-audiat-cu-usile-inchise-in-comisia-juri-a-pe-pe-23-mai-8168560
8168560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.