Adrian Severin, la DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală în dosarul de corupţie

Postat la 06 august 2013 38 afişări

Europarlamentarul Adrian Severin a venit, marţi, la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

Adrian Severin, la DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală în dosarul de corupţie

 Adrian Severin a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că nu are mari speranţe în cazul acestui dosar.

Europarlamentarul a spus că, în opinia sa, este vorba despre o înscenare, motivată de faptul că el reprezintă un pion important în politica externă.

Europarlamentarul Adrian Severin este cercetat de procurorii DNA pentru luare de mită, trafic de influenţă şi folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată.

În acelaşi dosar se fac acte de urmărire penală şi faţă de alte trei persoane, potrivit DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-severin-la-dna-pentru-prezentarea-materialului-de-urmarire-penala-in-dosarul-de-coruptie-11215057
11215057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.