Adrian Sârbu: Lui Putin îi lipsea un Rasputin. L-a inventat, îl cheamă Prigojin

Autor: Gabriela Antoniu Postat la 27 iunie 2023 74 afişări

“Cred că lui Putin îi lipsea un Rasputin. L-a descoperit, îl cheamă Prigojin. E cert (…) că singurul câştigător al zilei de sâmbătă e Putin. (..)

Prigojin nu mai deranjează Rusia. Până vineri a deranjat. Şi unde e el plasat? Nu la Cannes sau la Antibes, unde stau, în general, oligarhii ruşi sau în Dubai. E plasat exact în Belarus de unde, (…) s-ar putea să apară un atac asupra Kievului. (…)

Ce a câştigat Putin?

Deci ăsta e un câştig pentru Putin. E vreun câştig pentru Ucraina? Nu. E vreun câştig pentru America? Nu. (…) Ce a câştigat Putin? A arătat pisica Occidentului. Nu mă vreţi pe mine? Vi-l dau pe Rasputin. Pune mâna pe butonul nuclear şi ăsta chiar apasă (…) Ce a mai câştigat Putin? L-a făcut pe dl. Biden să spună că nu e implicat (…)

Este o declaraţie ridicolă pentru dl. Biden. (…) America, aş fi vrut să fii implicată şi aş fi vrut să-mi spui sâmbătă aşa: “Hai, vedeţi-vă de treabă că e o cacealma de weekend (…) Sau e pe bune. Prin urmare, planetă pregăteşte-te pentru că un Prigojin, să-i zicem noul Rasputin, va avea acces la butoane nucleare”.

Pentru Putin nu există nicio limită

Ce urmează? “Domnule Biden, eu, Putin, fricosul, speriatul (…) ţi-am făcut surpriza asta de sâmbătă. Nu vrei spui a fost o cacealma, nu vrei spui nici n-a fost cacealma. Spui nu ne băgăm. Ok. Hai vedem ce faci dacă se întâmplă ceva cu un reactor de la centrala Zaporoje, o scurgere radioactivă mică”.

Pentru Putin nu există nicio limită (…) Trebuie să fim pregătiţi ca în fiecare zi să vină o surpriză neplăcută din Ucraina pentru toată lumea, poate mai puţin pentru ruşi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.