Adrian Năstase a fost transferat de la spital la penitenciarul Rahova

Postat la 26 iunie 2012 22 afişări

ACTUALIZARE - Adrian Năstase a fost externat, marţi seară după ora 22, de la Spitalul Floreasca, unde poliţiştii au sosit pentru îndeplinirea formalităţilor necesare şi pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

Pentru externare au fost necesare trei avize medicale: de la medicii de la terapie intensivă, de la cardiolog şi de la chirurg; toate trei au fost eliberate. După externare, fostul premier a fost transportat la Spitalul Penitenciar Rahova, dotat corespunzător.

Adrian Năstase a fost cazat în secţia de terapie intensivă a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deţinut, au precizat, marţi seară, reprezentanţii penitenciarului.

Cererea de amânare a executării pedepsei în cazul Năstase se va judeca joi, la Tribunalul Capitalei.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-nastase-a-fost-transferat-de-la-spital-la-penitenciarul-rahova-9784464
9784464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.