Adrian Năstase a fost adus la instanţa supremă

Postat la 03 septembrie 2012 12 afişări

Adrian Năstase a fost adus, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la instanţa supremă, unde judecătorii urmează să ia în discuţie o contestaţie formulată de procurorii DNA în dosarul "Mătuşa Tamara", în care fostul premier a fost achitat.

Năstase a intrat în sediul ICCJ însoţit de poliţişti, fără cătuşe şi cu o mapă albastră în mână.

La intrarea în sala de judecată, asistenţa a început să aplaude. În sală se află şi cei doi fii ai fostului premier, Andrei şi Minhea.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a stabilit pentru luni termene de judecată în cazul contestaţiilor făcute în dosarele "Mătuşa Tamara" şi "Trofeul Calităţii" ale fostului premier. Judecarea celei de-a doua contestaţii a fost însă amânată penrtu 1 octombrie, pe motiv că lipseşte motivarea deciziei de condamnare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-nastase-a-fost-adus-la-instanta-suprema-10013492
10013492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.