Adopţiile de câini din adăpostul de la Mihăileşti au fost SUSPENDATE. Procurorii au ridicat fişele animalelor

Postat la 20 septembrie 2013 95 afişări

Procurorii Parchetului instanţei supreme au ridicat, în urma unui control, fişele medicale ale câinilor aflaţi în adăpostul de la Mihăileşti, adopţiile din acest centru fiind suspendate, au spus, vineri, reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

Adopţiile de câini din adăpostul de la Mihăileşti au fost SUSPENDATE. Procurorii au ridicat fişele animalelor

 Potrivit ASPA, procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, împreună cu reprezentanţii Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut joi un control la adăpostul de câini de la Mihăileşti.

În urma controlului au fost ridicate fişele medicale ale câinilor aflaţi în baza ASPA de la Mihăileşti, în baza unei ordonanţe de delegare.

Astfel, adopţiile şi sterilizările din baza de la Mihăileşti au fost suspendate pe o perioada nedeterminată, au precizat reprezentanţii ASPA.

"Autoritatea pentru Supavegherea şi Protecţia Animalelor va face demersurile necesare pentru a debloca procedura de adopţie cât mai repede cu putinţă", au precizat sursele citate, într-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adoptiile-de-caini-din-adapostul-de-la-mihailesti-au-fost-suspendate-procurorii-au-ridicat-fisele-animalelor-11363614
11363614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.