Adevăratul motiv al scufundării Titanicului! N-a fost aisbergul

Postat la 07 ianuarie 2017 1439 afişări

 Adevăratul motiv al scufundării Titanicului! N-a fost aisbergul

Scufundarea Titanicului, una dintre cele mai mari tragedii din istoria modernă, a captat atenţia istoricilor şi arheologilor timp de generaţii.

Se pare că nu aibergul a fost principala cauză a scufundării. Rezultatul noilor cercetări au fost relatate în documentarul „Titanic: The New Evidence”, prezentat de jurnalistul Senan Molony, care şi-a dedicat 30 de ani din viaţă investigării scufundării Titanicului.

Potrivit noilor descoperiri, se pare că un incendiu izbucnit în buncărele cu cărbuni a cauzat o serioasă avarie în coca vasului, slăbindu-i rezistenţa. În momentul în care s-a lovit de aiberg, regiunea vulnerabilă a cedat imediat, după cum informează Daily Star.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.